Painting Pictures

Painting Pictures
Just Another Newbie Who Welcome Criticism

Thursday, May 28, 2009

May Flowers



To see the stills, click on the picture below
May Flowers

8 comments:

acciaccatura said...

salam shah,
azim kata gambar-gambar bunga ni cantik betul. azim tanya, guna camera apa shah? azim ada sebelah saya ni je.

cakapaje said...

W'salam E,

Alhamdulillah, sampaikan terima kasih saya kat Azim :)

Saya cuma gunakan Canon EOS 1000D, termurah antara DSLR (yang saya tahulah). Accessory yang saya pakai hanya Zoom Lens EFS 55-250mm saja, tak mampu lebih dari ini waktu sekarang. Tapi yang penting saya dapat belajar melalui web, adalah penggunaan cahaya natural dan angle. Nanti saya buat link dia kat Painting Pictures ini - dapat dari bro Mat Salo yang lebih handal dalam seni fotografi.

aN_archi said...

You have some pretty nice shots there Cakapaje. And very interesting captions

cakapaje said...

Salam aN_archi,

You always have kind words for me, thank you :)

As for the captions, some are meant to invoke a little humour.

.ani said...

Yo friend of Kerp ... lovely pictures ... enjoyed the albums, will come by again ... I have some I took while in Italy last year but camera kapcai ehehhe so gambar pun lebih kurang cam tu jugak ...

cakapaje said...

Salam .ani,

Yo! Glad you made it here. Gladder still you enjoyed the pictures. Will try to do better next.

And oh, let others be the judge of your pictures. I'm a newbie but I've come to learnt that the technique is far more important than the technical stuff.

ps. How come your blog's closed? Mau masuk boleh ka?

Kerp (Ph.D) said...

shah,

for a newbie, you simply impressed me with your hidden talent. you've got the cut, and i mean it. you sure capable of giving our swamp brother a run for his mullah. lepas ni try main dengan cahaya and bayang pulak shah, bagi challenging sikit.

cakapaje said...

Salam kerpie,

I did...I do? Wow! Alhamdulillah.

Hehe, nah lah bro. I think anyone can do the same. Anyway, the pictures are just that, pictures. The real beauty of the creation, comes from Allah s.w.t.