Painting Pictures

Painting Pictures
Just Another Newbie Who Welcome Criticism

Friday, June 5, 2009

A Short Street in Sunway



For still pictures, click on the picture below.
A Short Street in Sunway

8 comments:

CelloTape said...

Suka tengok pic herbal meal tu...

contrast colour...pink and yellow...

lagi? hahahahaha

cakapaje said...

Salam Cello,

Aiks? Abeh, yang hijau tu tak contrast ke? Sian dia tau :)

acciaccatura said...

salam shah,
saya suka pulak baca tajuk gambar yang diberi.

cakapaje said...

W'salam E,

Tajuk je? Alamak! Mean, gambau tak seindah tajuk le. Hehe, thanks E.

Sobonaunya, tajuk tu ada main peranan. Selain dari cuba menyampaikan mesej tertentu, ada juga yang untuk mengukir senyuman.

acciaccatura said...

Haahaaahaa... sori lah shah, maksud saya gambar tu memang cantik, hanya tajuk tu buat the whole thing lagi interesting.heee...

cakapaje said...

E,

Hehe, thank you :)

HiDayah said...

sukanya bunga pink itu

cakapaje said...

Salam GM,

Wah! Akhirnya, datang juga GM ke sini ye. Terima kasih. Tapi, bunga pink yang mana? Ada dua, tiga tu :)