Painting Pictures

Painting Pictures
Just Another Newbie Who Welcome Criticism

Thursday, June 11, 2009

Summer Show




For stills and larger slide show, click on the picture below.
Summer Show

11 comments:

aN_archi said...

Nice going Cakapaje. Your photos are giving me some ideas...

acciaccatura said...

Heeheehe...gelihati yang performance end tu. Tapi yang double date tu teringat pulak den kat Juara.

CelloTape said...

Cantikkk...betulll...

Suka sangat tengok butterfly tu...

Aku mo ambil satu or dua simpan dlm folder and bila boring ngan my desktop now...tukar ngan yang ni...

can i?

cakapaje said...

Salam aN_archi,

Oh oh! I hope the ideas you're getting are all good :) Just kidding ye :)

cakapaje said...

Salam E,

Hehe, glad you like the 2 pictures, at least. Erm...nanti den tefon ek :)

cakapaje said...

Salam Cello,

Wah! Ni saya anggap satu penghormatan, thank you. Boleh, apa salahnya. Tapi, kalau butterfly kain pelekat tu, ada sambungan nya nanti. Juga, cube enlarge gambar butterfly kain pelekat 1d tu dan tengok muka dia :)

CelloTape said...

TQ...dah ambil dah...

suka tengok butterfly dance tu...and baru prasan...pic Obedient Angel tu pun cantikkk...then suka deep purple tu...semua ni pun aku dah save juga...ngeh ngeh ngeh...

Errr...why ngan muka butterfly tu?? dah tengok tapi cam kesatria baja itam saja...tau ka?

hahahahaha

cakapaje said...

Salam Cello,

kesatria baja hitam? Tak, tak tahu apa benda tu...apa dia?

Pada saya, muka kat 1d tu cam butterfly tu dalam horror.

CelloTape said...

Dia ni hero cerita jepun budak - budak...allerr cam Gaban tu...Gaban tau?? cuma Kesatria ni hensem sket...hahahahaha... bermotor lagi and colour hijau...i think transformed from Grasshopper...hahahaha

jumpa satu blog ni...try masuk ada pic Kesatria tu... http://www.akubetul.com/2007/08/gaban-kesatri-baja-hitam-spiral-zone.html

horror? mungkin dia takut ngan tukang ambil pic tu...

hahahahaha

CelloTape said...

Oppsss...sorry salah blog...

ni dia...
http://sabrihajiallem.blogspot.com/2009_01_01_archive.html

hahahaha...sorry ya...

cakapaje said...

Cello,

OK, thanks. Nanti tengok blog tu.